Uw expert in
micro- & minidruppels

AL 30 JAAR UW PARTNER

Reldair is specialist en koploper op het gebied van kwaliteit, kennis, innovatie en ontwikkeling van mist-, nevel- & sproeisystemen.

Benieuwd naar de mistsystemen van Reldair of wil je meer weten over ons? Wij willen je graag ontmoeten! Op deze pagina vind je meer informatie.
De systemen zijn standaard, onze oplossingen echter maatwerk!

NEEM CONTACT OP

Ontmoet ons

Jaartsveldstraat 1 7575 BP Oldenzaal

Bel ons

+31 (0) 541 760 230

Email ons

info@reldair.nl

Het bevorderen van een binnenklimaat is met de systemen van Reldair bijzonder eenvoudig. Middels nevelkoeling, fijne mist of koeling kan elk klimaat het gewenste resultaat verkrijgen.

OPTIMALE
LUCHTVOCHTIGHEID

Dit is een icoon voor egale mist, mini- en microduppels. De systemen van Reldair leveren een optimaal sproeibeeld. Meer informatie vind je hier of mail ons gerust.

EGALE EN
DROGE MIST

Icoon temperatuurverlagend of koelend. De systemen van Reldair werken koelend.

VERLAGING VAN
TEMPERATUUR

De systemen van Reldair zijn energie- en waterbesparend. Dat ziet u aan dit icoontje. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

UNIFORM
KLIMAAT

Hier zie je een icoon voor geur- en stofvermindering. Stank en stof bestrijden is zeer eenvoudig met de mist- en nevelsystemen van Reldair.

GEUR- EN STOFBESTRIJDING

NEEM CONTACT OP

Effectief bevochtigen, koelen en stof bestrijden voor een gezond binnenklimaat.

Voeding, temperatuur, zonlicht en ventilatie zijn van levensbelang voor gezonde gewassen en ondernemingen. Voor een optimaal resultaat is bevochtiging daarbij eveneens zeer belangrijk. Een contante nevel of een efficiënt koelsysteem draagt bij aan succesvolle oogsten en een gezonde onderneming. Door gebruik van een hoge waterdruk in combinatie met de gepatenteerde FP-nozzle van Reldair worden extreem fijne waterdruppels in de ruimte verneveld. Deze zeer fijne nevel is ideaal voor bijvoorbeeld de vermeerdering van planten. De nevel wordt goed in de ruimte verdeeld en vormt een egale deken van mist, zonder dat het gewas overmatig nat wordt. Uitdroging wordt hierdoor voorkomen en de groei bevorderd. Tevens werkt luchtbevochtiging temperatuurverlagend.

De systemen zijn standaard, onze oplossingen echter maatwerk!

WHY

Wij hebben verstand van mini- & macrodruppels voor het bevorderen van binnenklimaten. Als geen ander geven wij water een rol in binnenklimaten waar groei, welzijn en resultaat belangrijk zijn. Water is voor ons een bron van mogelijkheden en we kunnen niet wachten om die met de wereld te delen.

WHAT

We leveren advies en technische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van luchtvochtigheid voor de (glas)tuinbouw en industrie. Onze systemen ter verbetering van een binnenklimaat zijn standaard, maar onze oplossingen zijn echter maatwerk.

HOW

Door onze natuurwetenschappelijke kennis te verbinden met onze kennis van de praktijk, komen wij tot innovaties en oplossingen die optimale groei, welzijn en resultaat voor mens én plant opleveren. Wij bouwen bruggen, denken door, denken anders en kijken altijd of het nóg beter kan.